• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Lid van Webwinkelkeur
  • Zeer snelle levertijden
  • Gratis babykado bij elke bestelling

Doomoo, innovatieve en trendy baby producten

Verwachten u en uw partner binnen nu en enkele maanden of weken een kind? Of duurt het nog een paar maanden voordat de kleine is uitgerekend? Niets is er fijner om alle spullen die bij een baby komen kijken al in huis te hebben, voordat de geboorte een feit is. Wij staan voor u klaar om de aanschaf van meubels, bedden, stoelen en seats en allerlei andere zaken die bij een baby komen kijken zo makkelijk mogelijk te maken. Op onze klantvriendelijke website vindt u een uitgebreid assortiment. Alles wat u wenst om het de baby zo fijn mogelijk te maken bieden wij voor eerlijke prijzen aan.

 

F55D68CE-7FEF-496F-BED0-1C8C2E2DFA7D

Filter

Categories

Merk

Kleur

Maat

Vulling

Price

Doomoo producten bestellen

De zwangerschap is een mooie maar ook drukke en soms zware tijd. Daarom helpen wij u graag een handje mee. U kunt bij ons eenvoudig en snel producten uitzoeken die u nodig hebt om het uzelf en uw baby zo fijn mogelijk te maken. Wij gaan betrouwbaar en vakkundig met uw bestelling om en zorgen dat uw producten snel bij u thuis worden bezorgd. Wij leveren bijvoorbeeld een groot aantal verschillende soorten Doomoo seats voor uw baby. Dit zijn hippe zitzakken waarin baby’s perfect en zacht in kunnen liggen. Vanaf de eerste dag is de Doomoo seat al een perfecte zitplek voor de baby. Onze Doomoo seats worden in verschillende maten, kleuren, soorten en prijsklassen geleverd. Het is maar net waar u als ouders de voorkeur aan geeft. Doomoo seats vormen zich door de minuscule korreltjes perfect naar het lichaam van het kindje. Doordat de sets ook over een gespje beschikken, kan de seat zowel horizontaal als verticaal worden gebruikt! Het grootste voordeel aan de Doomoo seats is dat oudere kinderen het ook prima kunnen gebruiken als zitzak om in te lezen of om televisie te kijken.

Doomoo producten

Naast een uitgebreid aanbod aan Doomoo seats verkopen wij ook Doomoo voedingskussens. Deze kussen zijn een echte hit, omdat ze op tal van manieren aangenaam zijn. Het is een ideaal kussen om op te slapen tijdens de zwangerschap, tijdens de zwangerschap om de baby op te voeden en ook als kussen na de zwangerschap. Het Doomoo voedingskussen is dus op verschillende manieren te gebruiken. Zowel voor de moeder als voor de baby. Tegen voordelige prijzen bieden wij betrouwbare en zijdezachte voedingskussens aan.