• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Lid van Webwinkelkeur
  • Zeer snelle levertijden
  • Gratis babykado bij elke bestelling

blog

Fair and cute voedingskussen: Het verhaal

Voedingskussenwinkel is enorm trots op haar collectie voedingskussens en wil de merken achter deze collectie, graag in het zonnetje zetten. Het verhaal achter elk voedingskussen is namelijk bijzonder en zorgt ervoor dat jouw kussen extra speciaal wordt. Dit doen we, door met de mensen achter het merk in gesprek te gaan. Het fair and cute voedingskussen is zo?n interview zeker waard. Wij spraken met Geke, de bedenker en drijvende kracht achter de kussens.

Hoi Geke, wat leuk dat je met ons wilt praten over jullie bijzondere voedingskussens. Wij vinden de ?waarom-vraag? altijd erg interessant. Wat is de drijfveer achter jullie organisatie of merk?

Fair and cute producten zijn bedacht vanuit de liefde voor het interieur. Ze zijn qua uitstraling enzwangerschapskussen voedingskussen fair and cute
functionaliteit zo ontworpen dat ze als babyartikel goed in je bestaande interieur passen maar ook na die tijd een geweldige aanvulling blijven op je interieur. Een fair and cute product is een aanschaf voor het leven! Bovendien worden onze kussens op een 100% eerlijke manier gemaakt. Werknemers krijgen een eerlijk loon en worden op een juiste manier behandeld. Onze producten worden gemaakt in Nepal en Nederland. De producten die uit Nepal komen, worden door Nepalese vrouwen met de hand gemaakt. De vrouwen verdienen een eerlijk loon en werken onder goede omstandigheden. Zo wordt een deel van de winst aan het einde van het jaar verdeeld onder de werknemers. Moeders mogen jonge kinderen, die soms nog borstvoeding krijgen, meenemen naar hun werk. Ook thuiswerken is mogelijk. De fabriek voorziet tevens in een deel van hun zorgverzekering en een scholingsprogramma voor hun kinderen. Op deze wijze kunnen vrouwen moeder zijn ?n een inkomen genereren. De producten die in Nederland worden gemaakt voldoen aan de Europese normen voor arbeid en productie. Ook probeert fair and cute in haar materiaal- keuze zoveel mogelijk gebruik te maken van eerlijke grondstoffen. Zo zijn onze lakentjes van 100% biologisch katoen en is de Soft Dots collectie gemaakt van 45% BCI katoen (Better Cotton Initiative).

Wat een bijzonder verhaal! Hebben jullie hiermee ook een specifiek doel voor ogen?

Onze doelen komen voort vanuit de drijfveer van ons merk. We willen steeds weer nieuwe producten maken die aansluiten bij dit concept. Mooie en bijzondere producten blijven maken die uniek zijn in hun uitstraling en bovendien 100% eerlijk zijn!

Dat moet zeker lukken! Je had het over de uitstraling van de kussens. Wat heeft je precies ge?nspireerd om tot het ontwerp van de fair and cute voedingskussens te komen?

Ook dit komt voort uit ons concept. We wilden een voedingskussen ontwerpen wat uniek is en wat zwangerschapskussen voedingskussen fair and cuteontzettend goed past in het interieur! Het moet in eerste instantie een mooi kussen zijn passend in het interieur en daarnaast ook praktisch zijn! Ze moeten bovendien een goede stevigheid geven bij het voeden, makkelijk te vervormen zijn en dit mag niet ten koste gaan van de stevigheid. De natuurlijke uitstraling is voor ons ook zeer belangrijk!

Dit klinkt erg logisch, maar wat is er dan zo uniek aan een fair and cute voedingskussen?

Onze voedingskussens zijn uniek vanwege het stijlvolle ontwerp en het feit dat ze enorm goed als accessoire kunnen worden toegevoegd aan het interieur. Verder heeft het fair and cute voedingskussen een knoop om hem in een -U vorm- vast te maken zodat ook je kindje er op kan liggen. Als laatste is het voedingskussen ook erg praktisch omdat de vulling makkelijk te verwijderen is waardoor de hoes makkelijk en snel wasbaar is.

Een mooi verhaal Geke! Tot slot; wat is de meest gestelde vraag die particulieren klanten stellen over jullie voedingskussens?

Kan het kussen gewassen worden? Uiteraard kan dit gewoon in wasmachine op 30 graden. Liever niet in de droger vanwege de kleurechtheid!

Wil je een fair and cute voedingskussen bestellen en een gratis babycadeau ontvangen bij je bestelling? Kijk snel of er iets voor je bij zit!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *