• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Lid van Webwinkelkeur
  • Zeer snelle levertijden
  • Gratis babykado bij elke bestelling

Duurzaam Voedingskussen

voedingskussen kopenDuurzaam Voedingskussen

Een duurzaam voedingskussen wordt steeds populairder. Hier doelen we dan voornamelijk op de gebruikte materialen en de omstandigheden waaronder de kussens zijn gemaakt. Zo werden vroeger veel producten, waaronder kussens, onder erbarmelijke omstandigheden gemaakt en werden goedkope materialen gebruikt. Mannen en vrouwen werd uitgebuit en werkte uren achter elkaar, zonder pauzes. Wij hebben ons assortiment samengesteld, onder andere door te kijken naar de duurzaamheid van de voedingskussens en zwangerschapskussens. In de Voedingskussenwinkel vindt je duurzaamheid en kwaliteit!

Duurzaam voedingskussen materiaal

Wij vinden het belangrijk dat de materialen waarmee de kussens zijn gemaakt van uitzonderlijke kwaliteit zijn. Men wordt steeds bewuster en denkt steeds vaker na bij wat hij of zij koopt. Deze milieubewustzijn omarmen wij en staan we geheel achter. Zo hebben we kussens in ons assortiment die qua materiaalkeuze werkelijk uniek zijn. Het Bamboom voedingskussen wordt geheel van Bamboe gemaakt. Het bamboe heeft tal van voordelen en maakt het kussen?echt authentiek. Een ander voorbeeld van een merk dat duurzame materialen gebruikt is het Jollein voedingskussen. Het bedrijf achter dit zeer populaire merk heeft bewustzijn en het maatschappelijke belang erg hoog in het vaandel staan.=

Duurzaam voedingskussen werkomstandigheden

Naast de duurzame materialen, wordt een duurzaam kussen?onder goede omstandigheden gemaakt. Een merk dat hier echt uitspringt is Fair and Cute. De naam zegt het al. De mensen achter dit prachtige merk vinden het erg belangrijk dat de werknemers die het kussen maken eerlijk worden behandeld. Veel van de Fair and trade Voedingskussens worden in Nepal gemaakt, en de ontwerper ziet er persoonlijk op toe dat de producent in Nepal eerlijk loon geeft, en goede werkomstandigheden biedt.

Duurzaam voedingskussen kopen

Ben jij ook bewust met het kopen van producten? Als je op zoek bent naar een duurzaam voedingskussen ben je bij de voedingskussenwinkel echt aan het goede adres. Wij vinden het belangrijk dat we kussens aanbieden van een hoge, duurzame kwaliteit. Als je een duurzaam voedingskussen vandaag voor 12:00 uur besteld, heb je die bovendien morgen al in huis. Je betaalt ook geen verzendkosten als je een bestelling plaatst van boven de ?50. Neem snel een kijke in onze winkel en bekijk alle voedingskussens, alle voedingskussenhoezen of alle zwangerschapskussens.