• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Lid van Webwinkelkeur
  • Zeer snelle levertijden
  • Gratis babykado bij elke bestelling

Voedingskussenhoezen

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Hele collectie voedingskussenhoezen

De inhoud van een voedingskussen wordt gemaakt van speciale materialen zodat u en uw baby optimaal worden ondersteund. Deze binnenkant moet echter goed worden beschermd en het oog wil ook wat. Daarvoor zijn speciale voedingskussenhoezen, die in allerlei verschillende maten en kleuren verkrijgbaar is.

Waar wordt een voedingskussen of zwangerschapskussen voor gebruikt?

Een voedingskussen wordt het meeste gebruikt bij het voeden van uw baby. Dit kan tijdens de borstvoeding zijn, zodat uw baby geheel wordt ondersteund door het kussen, maar ook tijdens het geven van de fles. Uw baby kan heerlijk op het zachte en comfortabele kussen liggen en u krijgt geen stijve arm, rugpijn of nekklachten. De grotere kussens worden echter ook vaak verkocht als zwangerschapskussen. Uw rug en nek wordt met name tijdens de laatste fase van uw zwangerschap erg belast, waardoor u alle ondersteuning kunt gebruiken. U kunt het kussen als een halve cirkel om u heen leggen wat zowel tijdens de zwangerschap als tijdens het voeden van uw kindje ideaal kan zijn. Door het zachte materiaal van een zwangerschapskussen wordt uw buik goed ondersteund en krijgt u geen klachten.

Voedingskussenhoes bestellen

Hier vindt u de gehele collectie voedingskussenhoezen. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling de volgende werkdag in huis is, mits voor 12:00 besteld. Wij hanteren slechts ?2.95 verzendkosten en u krijgt bovendien 14 dagen bedenktijd. Als u niet tevreden bent kunt u het voedingskussenhoes?terugsturen en krijgt u het aankoopbedrag binnen 48 uur terug gestort op uw rekening. Zit er een mooie kleur of hip patroon voor u bij?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

[/vc_column][/vc_row]