• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Lid van Webwinkelkeur
  • Zeer snelle levertijden
  • Gratis babykado bij elke bestelling

blog

Bamboom Voedingskussen: het verhaal

voedingskussens bamboom

Voedingskussenwinkel heeft een brede collectie voedingskussens en is daar erg trots op. De verhalen achter deze kussens maken ze extra speciaal. Daarom willen we onze merken een podium geven en interviewen we de personen achter onze voedingskussens. Deze week gaan we in gesprek met de makers van het Bamboom voedingskussen. Met name de materialen achter dit prachtige merk zijn erg bijzonder. Zij maken gebruik van het milieubewuste bambioe. Maar waarom gebruiken ze deze materialen en wat drijft Bamboom?

Het materiaal van de Bamboom voedingskussens verraadt milieubewustzijn. Klopt dat, en wat zijn andere drijfveren?

?Dat klopt helemaal! Bamboom voedingskussens zijn misschien wel de meest unieke kussens uit ons assortiment. Dit komt met name door de materialen. Wij kijken vooruit en houden door Bamboe te gebruiken, rekening met de toekomst. Wij zien een natuurlijke levensstijl, natuurlijke materialen en natuurlijk eten als de toekomst!?

Wat willen jullie hier dan mee bereiken?

?Wij dragen ons steentje bij aan een milieubewustere samenleving en streven er daarnaast naar om trendy babyproducten te cre?ren die altijd vooraanstaand zijn en het modebeeld volgen. Het doel van Bamboom is om een trendy babyproducten lijn te cre?ren waarbij maximale bescherming en comfort centraal staan.”

Wat bedoel je met ?maximale bescherming??

?Doordat de babyhuid zo gevoelig is vinden wij het belangrijk dat deze wordt beschermd voor invloeden van buitenaf, door geweldige materialen te gebruiken. Bamboom gebruikt het natuurlijke bamboe, wat veel voordelen heeft.?

Zoals??

?Biologische bamboe heeft veel voordelen ten opzichte van andere materialen, zo is het ‘zo zacht als zijde’, absorbeert het tot 3x zoveel vocht als katoen, is het ademend, antiallergisch en -bacterieel, UV beschermend en milieuvriendelijk. Daarnaast biedt Bamboe verkoeling als de omgeving warm is en een heerlijk warm gevoel als de omgeving koud is.”

Ik wist helemaal niet dat bamboe zoveel voordelen heeft! Hoe streven jullie naar het ideale voedingskussen?

?Om tot het ideale voedingskussen te komen heeft Bamboom goed gekeken naar men vaak last van heeft, bij het gebruik ervan. Mijn eigen ervaring heeft geleerd dat een handig voedingskussen, toch ook wel nadelen kent. Het is te zwaar, te stug, krakend geluid, loopt leeg, te warm in de zomer, waar mijn elleboog juist de volle steun nodig heeft. Deze aandachtspunten hebben we getracht te verhelpen, om zo tot het ideale voedingskussen te komen. Een goed voedingskussen moet soepel en zacht zijn, goed gevuld blijven op elke plek en er natuurlijk ook mooi uitzien.”

Ok?, dus jullie hebben vooral gekeken waar mensen last van hebben, bij het gebruik van een voedingskussen. Welke eigenschappen van het Bamboom voedingskussen zorgen er dan voor dat onze klanten geen last hebben van alle klachten die je noemt?

?Ons super zacht en licht voedingskussen van 160cm is gevuld met Micromax ?, wat dezelfde eigenschappen heeft als ganzendons, waardoor het kussen gevuld blijft, ook op de plekken waar het meeste gewicht op rust. Zowel de binnenkussenhoes als de buitenhoes is van 100% Biologisch bamboe en ziet er ook super hip uit. Daarnaast zorgen de voordelen van bamboe ervoor dat onze klanten geen nadelen ervaren.”

En welke vraag over het Bamboom voedingskussen krijgen jullie het meest te horen?

?De meest voorkomende vraag is of de buitenhoes van het voedingskussen ook zo zacht blijft na het wassen.?

En wat is dan jullie antwoord?

?E?n van de natuurlijke kenmerken van bamboe is het zijde achtige licht reflex dat je op de stof ziet, waardoor het net zo zacht is zoals kasjmier en zijde. Dit blijft ook zo na (veelvuldig)wassen.?

Wilt u ook een Bamboom voedingskussen kopen? Bekijk dan de hele collectie Bamboom voedingskussens en kies er een uit!

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *